Diverse (9)
Diverse
Opţiuni de Comunicare (2)
Această secţiune este dedicată diverselor opţiuni de comunicare aflate la dispoziţia clienţilor noştri.
Clienţi Noi (20)
Secţiune dedicată problemelor întâmpinate de clienţii care se înregistrează/joacă pentru prima dată.
Prevenire Fraude (4)
Această secţiune conţine şabloanele de corespondenţă ce trebuie folosite în efectuarea sarcinilor zilnice de prevenire a fraudelor şi de stabilire a identităţii.
Probleme Tehnice / de Browser (7)
Această secţiune tratează câteva din cele mai comune probleme ce se pot ivi din folosirea diverselor browsere şi tehnologii de conectare.
Secţiunea 'Cum Să' (6)
Această secţiune include o varietate de documente operaţionale care ajută clienţii în efectuarea cu succes a operaţiunilor de joc la loterii şi a celor de tranzacţionare
Informaţii Financiare (5)
Această secţiune include răspunsurile obişnuite la întrebările legate de tranzacţii, incluzând preţuri, informaţii bancare, probleme cu cardurile etc.


Termeni şi condiţii
Tranzacţiile cu carduri sunt procesate de firma Secure View Services Limited, cu sediul în 3rd Floor Methonis Tower, 73 Archbishop Makarios Avenue, Box 28770, Cipru, filială deţinută în întregime de Play UK Internet N.V.

PlayUKinternet şi mărcile asociate operează un serviciu independent de cumpărare a biletelor şi nu sunt nici asociaţi, nici recunoscuţi de The National Lottery, MUSL, Camelot plc sau altă firmă care deţine drepturile asupra oricărui produs pentru care sunt utilizate serviciile lor.

© 2016 Play UK Internet N.V