Cele mai recente ştiri  Câştigători a £1M la Euromillions îşi Doresc ceva NeaşteptatPentru unii jucători, câştigarea unui premiu la loto poate veni într-un moment neaşteptat şi de multe ori în clipe când au nevoie de el cel mai mult. Pentru Wayne şi Desiree Home viaţa nu a fost tocmai uşoară. Norocul a păştit în viaţa lor după ce au câştigat £1 milion la Extragerea Specială EuroMillions ce a avut loc în iulie 2014.

Câştigătorii la UK Lotto: Unde se Află Ei Acum?Aceşti jucători la UK Lotto din trecut nu s-au putut opri din zâmbit atunci când s-au adunat să facă poze la împlinirea a 2 decenii de existenţă a acestei loterii. Portretele au fost realizate de fotograful Sven Arnstei şi conţin câţiva dintre cei mai mari câştigători din ultimii 20 de ani. Citiţi mai jos informaţii cu privire la cum aceşti câştigători şi-au cheltuit premiile şi cu privire la cu ce se mai preocupă în prezent.

Cei Mai Mari Câştigători la PowerballLoteria US Powerball oferă iarăşi un premiu exorbitant ce se ridică la 301 milioane de dolari americani miercuri seară. Nu este prima dată când această loterie americană ne atrage atenţia. Jucătorii împătimiţi la loterie îşi vor aduce aminte de multe alte ocazii când ori US Powerball, ori MegaMillions au pus la bătaie premii gigantice ce au dat pe spate fiecare jucător la loto în aşteptarea marilor extrageri.

1


Termeni şi condiţii
Tranzacţiile cu carduri sunt procesate de firma Secure View Services Limited, cu sediul în 3rd Floor Methonis Tower, 73 Archbishop Makarios Avenue, Box 28770, Cipru, filială deţinută în întregime de Play UK Internet N.V.

PlayUKinternet şi mărcile asociate operează un serviciu independent de cumpărare a biletelor şi nu sunt nici asociaţi, nici recunoscuţi de The National Lottery, MUSL, Camelot plc sau altă firmă care deţine drepturile asupra oricărui produs pentru care sunt utilizate serviciile lor.

© 2015 Play UK Internet N.V